Doe mee met de Vrijmoedige StudentenPartij!

Doe mee met de Vrijmoedige StudentenPartij!

Voel je je gefrustreerd door de beperking van vrije meningsuiting op jouw universiteit? Merk je de verstikkende toename van censuur en indoctrinatie op? Dan is het tijd om je aan te sluiten bij onze beweging, de Vrijmoedige StudentenPartij (VSP)! Samen maken we hier een einde aan en strijden we voor een academische omgeving waar vrijheid van meningsuiting wordt gerespecteerd en indoctrinatie wordt bestreden.

Bij de Vrijmoedige StudentenPartij (VSP) geniet je van diverse voordelen, waaronder exclusieve evenementen en chats waar gelijkgestemde medestudenten samenkomen. Nu, meer dan ooit, is het cruciaal om een einde te maken aan toenemende censuur, indoctrinatie en de ongebreidelde internationalisering op universiteiten. Laten we samen strijden voor een open, veilige en vrije academische omgeving, waar alle stemmen gehoord worden. Meld je hier aan.

Studentenraad: Doe mee en maak een verschil!

Wil je actief bijdragen aan onze missie? Geef je dan op voor de studentenraadsverkiezingen! Je kunt deelnemen aan zowel de universitaire studentenraad (USR) als de facultaire studentenraad (FSR) van jouw faculteit. Als studentenraadslid geniet je van talloze voordelen, zoals een financiële vergoeding, een eigen kantoorruimte en exclusieve evenementen, diners en borrels. Bovendien is het een waardevolle toevoeging aan je cv en biedt het een uitstekende mogelijkheid om je netwerk uit te breiden.

Elke universiteit heeft zijn eigen voordelen en het verloop van de verkiezingen kan variëren. Raadpleeg de website van jouw universiteit voor alle relevante informatie. Let op: voor sommige universiteiten is de deadline al in februari, dus meld je snel aan!

Geef je nu op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Vul het aanmeldformulier in via deze link.

Samen maken we het verschil! Word lid van de Vrijmoedige StudentenPartij en laat je stem horen!

Sluit je aan!